Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از صاحبان مشاغل خواست به مراجعه به سایت وزارت بهداشت اطلاعات خود را بار گذاری کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محسن معرفی در ارتباط زنده با بیان اینکه گام دوم فاصله گذاری اجتماعی از فردا در کلیه استان‌ها به رعایت الزامات سلامت محیط کار در واحد‌های صنفی و صنعتی اجرا می‌شود گفت: در تهران به دلیل شرایط خاص همچون جمعیت زیاد و شاهراه اقتصادی بودن گام دوم از روز شنبه سی ام فرودین اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر این اساس از صبح فردا کلیه مالکین، مدیران و متصدیان واحد‌های صنفی و صنعتی و نه شاغلان آن‌ها، بلکه میران و مالکان اصتاف با مراجعه به سایت وزارت بهداشت به آدرس slamat.gov.ir مراجعه و ثبت نام کنند.   این اطلاعات شامل کد مل، آدرس و شخصات واحد صنفی و صنعتی است و طی آن مالکان متعهد می‌شوند با رعایت نکات بهداشتی مطابق شرایط پاندومی ویروس می‌توانند فعالیت واحد صنفی خود را ادامه دهند.
وی درباره جزئیات گام دوم طرح فاصله ذاری هوشمند هم گفت: این فاصله گذاری به معنای ساده یعنی واحد صنفی و صنعتی در راستای ارائه خدمت خود هم باید سلامت خود و کارکنان و مشتریان خود را تامین کند و هم از نظر اقتصادی به فعالیت خود بپردازد.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، موفقیت گام دوم رابه همکاری قاطع تمام افراد ذی نفع شامل صاحبان و شاغلان اصناف و کلیه مردم و اعتقاد قلبی به ان منوط دانست و تصریح کد: کلیه دستگاه‌های خصوصی و دولتی برای تدوین طرح با هم تامل خوبی داشته اند که امیدواریم ادامه یابد.
آقای معرفی با تاکید بر اینکه بدون مشارکت اجتماعی این طرح نمی‌تاند موفق باشد بر نظارت کردمی بر آن تاکید کرد.
وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت اتاق اصناف ایران و اتاق‌های اصناف تمام استان‌ها اجرای شود که در صف اول در کنار وزارت بهداشت هساند گفت: سازمان تعزیرات حکومتی، نیوی انتظامی و سازمان دامپزشکی و تمام دستگاه‌های ذیربط در این طرح مشارکت دارند.
وی بار دیگر لازمه دریافت مجوز فعالیت برای اصناف را مراجعه مدیران آن‌ها به سایت وزارت بهداشت و بارگذاری اطلاعات مورد نیاز عنوان و تاکید کرد: کسانی که به سایت مراجعه نکنند مجوز فعالیت دریافت نخواهند کرد و امکان فعالیت نخواهند داشت.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: گام دوم فاصله گذاری اجتماعی ثبت نام اصناف وزارت بهداشت سایت وزارت بهداشت صنفی و صنعتی گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است

جام جم آنلاین اصفهان؛ دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در خصوص آلودگی هوای اصفهان، گفت: یکی از مسائل اصلی استان اصفهان آلودگی هوا است و همه ما بر این موضوع اذعان داریم.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص استان مسئولین سطح ملی نیز به مسائل حوزه آلودگی هوای اصفهان ورود کرده‌اند.
استاندار اصفهان بیان کرد: در این راستا سال گذشته دو جلسه با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور، یک جلسه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور، دو جلسه با حضور وزیر کشور و یک جلسه با حضور رئیس‌جمهور و برخی از وزیران مختص آلودگی هوای اصفهان برگزار شد که نشان می‌دهد مسئولان استان و مدیران ارشد کشور نسبت به مسئله آلودگی هوای اصفهان دغدغه‌مند هستند.
استاندار اصفهان عنوان کرد: تقویت حمل و نقل همگانی و مدیریت کردن منابع آلاینده متحرک، مدیریت واحد‌های صنعتی، مدیریت و بهبود سوخت مصرفی در استان از جمله موضوعاتی است که در این نشست‌ها اتخاذ شد و در مسیر اجرا است.
دکتر مرتضوی با اشاره به اینکه کیفی ترین سوخت کشور در استان اصفهان توزیع می‌شود، گفت: پروژه گوگرد زدایی پالایشگاه اصفهان که با حضور ریاست‌جمهوری افتتاح شد و تلاش برای به ثمر رساندن رینگ چهارم ترافیکی شهر اصفهان و خط دو متروی اصفهان نیز در همین راستا است.
استاندار اصفهان در خصوص تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی اصفهان، بیان کرد: در دو سال گذشته ۳۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل اصفهان افزوده شد و در سال‌جاری نیز درصدد تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی استان هستیم.
وی ادامه داد: برقی شدن اتوبوس‌های اصفهان نیز پروژه‌ای است که آن را دنبال می‌کنیم.
دکتر مرتضوی به جابه‌جایی واحد‌های آلاینده از شعاع ۵۰ کیلومتر اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۵۳ واحد ریخته‌گری به شهرک بزرگ اصفهان منتقل شدند که در نوع خود بی‌سابقه است، همچنین ۴۰ واحد آلاینده آجرپزی نیز رسماً تعطیل شدند.
وی در مورد مازوت سوزی در اصفهان عنوان کرد: سال گذشته برای اولین بار با حمایت‌های وزیر کشور در برابر سوخت مازوت مقاومت کردیم اما عملیات خرابکارانه در شبکه گاز کشور ما را مجبور به استفاده از سوخت مازوت در روزهای پایانی سال کرد.
استاندار اصفهان از خشکی تالاب بین‌المللی گاوخونی نگرانی و تأثیرات نادیده گرفتن حقتبه تالاب گاوخونی ابراز نگرانی کرد و گفت: بستر خشک تالاب گاوخونی غول خفته ای است که بیدار شدن آن سبب می شود تا بخش وسیعی از فلات مرکزی کشور با چالش جدی روبه رو شود.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا با پیگیری های انجام شده بتوانیم سهم بهتری از حقابه تالاب گاوخونی را تأمین کنیم زیرا بستر خشک تالاب گاوخونی یکی از اصلی ترین مراکز تولید گردو غبار و آلودگی در استان اصفهان است.
استاندار اصفهان گفت: البته این حقابه بایستی در سطح ملی نیز مطالبه و پیگیری شود.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی