Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح فاصله گذاری هوشمند در ادامه طرح فاصله گذاری اجتماعی از 23 فروردین در استان ها و از 30 فروردین در تهران اجرایی می شود و در این مرحله تنها مشاغل « کم ریسک» با التزام به رعایت دستورالعمل های بهداشتی مصوب وزارت بهداشت اجازه فعالیت خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، هرچند که سیاست کلی ستاد ملی مبارزه با کرونا همچنان "در خانه بمانیم" و خروج از منزل تنها در مواقع اضطرار و با رعایت موازین بهداشتی است، اما در گام اجرای فاصله گذاری اجتماعی تحت عنوان طرح فاصله گذاری هوشمند مقرر شد بخش های تولیدی - اصناف و مشاغل مشخص شده در طرح برای خدمت رسانی به مردم با اجرای دستورالعمل های وزارت بهداشت، امکان فعالیت کسب و کار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس کلیه صنوف موظف به ثبت نام و اخذ تعهد از صاحبان کارگاه ها و صنوف در سایت وزات بهداشت (مبنی بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی) خواهند بود و پس از دریافت کد، مجوز فعالیت صادر خواهد شد.

همچنین با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا مقرر شد تا بازگشایی ادارات دولتی نیز به صورت پلکانی انجام شود و از تاریخ ۲۳ فروردین ماه، دو سوم کارمندان در محل کار خود حاضر شده و یک سوم اقدام به دورکاری کنند.

وزارت بهداشت نیز در جریان اجرای فاصله گذاری هوشمند، برای روند بازگشایی ها و آغاز به فعالیت صنوف کم‌خطر، شروطی را قائل شده به شکلی که روز گذشته دکتر علیرضا رئیسی_ معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد که در گام دوم برای همه صنوف برنامه ریزی شده و مشاغل به دو دسته ریسک کم و ریسک بالا تقسیم بندی شده اند.

وی در عین حال از ایجاد سامانه‌ای برای ثبت نام صنوف، مشاغل و کارگاه‌ها خبر داد؛ سامانه‌ای که هنوز به طور رسمی معرفی نشده و قرار است اطلاعات تکمیلی ظرف مدت کوتاهی از سوی وزارت بهداشت به صنوف و مشاغل، اعلام شود.

رئیسی با بیان اینکه برنامه برای گام دوم طرح فاصله گذاری اجتماعی از ۲۳ فروردین ماه در برخی استان‌ها اجرایی می‌شود، گفت: به این صورت  صنوف مختلف بر اساس ریسکی که در روند انتقال بیماری دارند می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. اولویت با مشاغلی است که دارای ریسک کمتری باشند و  بر اساس طبقه بندی هایی که ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام داده است این انتخاب صورت خواهد گرفت. در همین راستا قرار است به زودی سامانه‌ای طراحی شود تا ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار صنعت، صنف و کارگاه در آن ثبت نام کنند و بر اساس پروتکل‌های ابلاغی در صورتی که مجاز به آغاز فعالیت شدند، کار خود را آغاز کنند.

رئیسی در خصوص مزایای این سامانه گفت: در این سامانه تعهد نامه الکترونیکی از متقاضیان اخذ می‌شود که آنها را ملزم به رعایت نکات بهداشتی می کنند. همچنین این اختیار ایجاد می‌شود که بتوانیم برای هر صنعت و صنف به آدرس قید شده در سامانه پروتکل‌های بهداشتی مخصوص را ارسال کنیم و مهمترین موضوع این است که می توانیم با کمک ۷ هزار و ۲۰۰ کارشناس بهداشت محیط نظارت قاطعی بر صنوفی که فعالیتشان را آغاز کرده‌اند داشته باشیم.

وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف ازسوی صنوف آن رابه سامانه ۱۹۰ گزارش دهد.

رئیسی در ادامه با تاکید بر این که در گام دوم فاصله گذاری اجتماعی (فاصله گذاری هوشمند) همچنان صنوف و کسب و کارهای پر ریسک مانند استخرها، تالارهای عروسی و ... تعطیل باشند، تصریح کرد: در این میان موارد دیگری همچون ممنوعیت تردد وسایل نقلیه در بین استان‌ها تا ۳۰ فروردین‌ ماه اجرایی است و در صورتی که هر تغییری در پروتکل ها اعمال شود آن را اطلاع رسانی خواهیم کرد.

در مجموع بر اساس اعلام کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مقابله با کرونا،فاصله گذاری اجتماعی مهم ترین راهکار کنترل همه گیری کووید19 است و رعایت این فاصله تا زمانی که بیماری در جامعه درچرخش باشد ضروری است و می تواند تا ۹۵ درصد مانع ازشیوع بیماری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس فاصله گذاری هوشمند فاصله گذاری هوشمند وزارت بهداشت بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند

یادگار احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه سامانه یکتا سامانه جدیدی است که رسالت آن ساماندهی اصناف و مکاسب است، تاکید کرد: همه مکاسب و اصناف باید در سامانه یکتا ثبت نام و کد مرتبط با آن صنف و فعالیت اقتصادی را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه به عبارت دیگر سامانه یکتا همان جواز کسب اما به صورت الکترونیکی است، افزود: کسانی که جواز کسب کاغذی دارند با مراجعه به این سامانه می‌بایست جواز الکترونیکی کار خود را نیز دریافت کنند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: ۲۵ اردیبهشت ماه آخرین مهلت استفاده از از درگاه ملی مجوزها موسوم به یکتا است و از اصناف می‌خواهیم که در این راستا اقدام کنند.

احمدی با بیان اینکه دریافت مجوزهای الکترونیکی کسب و کار چندان دشوار نیست، گفت: اطلاعات هویتی و برخی مجوزها در این سامانه قرار می‌گیرد تا افراد بتوانند جواز الکترونیکی دریافت نمایند.

وی افزود: در راستای اجرای اصل ۴۴ تمام مجوزهای کسب و کارها باید الکترونیکی شود و لذا همه اصناف باید به سایت «مجوز» مراجعه و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و این کار حتی با تلفن همراه و در دست داشتن کارت ملی و سریال کارت ملی، امکان پذیر است.

رئیس سازمان صمت استان سمنان بیان کرد: تقویت هوشمندسازی خدمات دولت به اصناف یکی از مزیت‌ها و البته هدف گذاری‌های سامانه یکتا سامانه هوشمند سازی مجوزهای کسب و کار است.

کد خبر 6095457

دیگر خبرها

  • یمن: عملیات در دریای مدیترانه بزودی آغاز می‌شود؛ تدارک یک میلیون رزمنده
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • یمن: عملیات در دریای مدیترانه بزودی آغاز خواهد شد
  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان